sreda, 08. januar 2014

Pobuda o postopnem začetku načrtovanja razvoja vasi

V ponedeljek, 6. januarja 2014, ste prebivalci Krajevne skupnosti (KS) Poljubinj - Prapetno v svojih nabiralnikih med drugim našli tudi "Pobudo o postopnem začetku načrtovanja razvoja vasi" in obrazce, na katerih lahko polnoletni krajani s svojim podpisom omenjeno pobudo tudi podprete. Izjavo lahko oddate do konca januarja ali:
- v nabiralnik KS (pri oglasni deski na stavbi KS - nasproti Okrepčevalnice "Pri Siberju") ali
- pošljete na naslov: KS Poljubinj - Prapetno, Poljubinj 62, 5220 Tolmin ali
- jo dostavite ob spodaj navedenih urah v dvorano KS.

Naj spomnimo, da nas je na svojem zadnjem obisku v okviru Zbora krajanov v Poljubinju lansko pomlad tolminski župan opozoril, da se razvoj v krajih, kjer ni pobud krajanov, odvija bistveno bolj počasi, kot tam, kjer prebivalci izkazujejo določene interese. Omenil je, da bodo na občini prednost namenili tistim območjem, kjer je izkazana potreba po razvoju in spremembah. Zahvaljujoč njegovi spodbudi, smo pripravili pobudo in mu jo v začetku decembra tudi posredovali na občino. Ta je, tako kot obvestilo, ki ste ga prejeli na dom, na ogled v priponkah spodaj.

Ob tem naj vas še enkrat spomnimo, da lahko dodatne informacije o konkretni pobudi kot tudi o splošnem predvidenem razvoju vasi Poljubinj in Prapetno v občinskih odlokih dobite: VSAKO SREDO V JANUARJU 2014, in sicer MED 18. in 19. URO V DVORANI KS V POLJUBINJU.

Janja Hadalin, predstavnica pobudnikov in KS Poljubinj - Prapetno

 Priloge:
- Obvestilo krajanom - pobuda
- Občinski prostorski načrt Občine Tolmin

Ni komentarjev:

Objavite komentar